TOTEM / STAND DE AFIȘAJ

Cu o fațadă / Cu 2 fațade / Formă personalizată

Sistemele tip totem/afișaj sunt special concepute pentru magazine, spații comerciale și benzinării. Producem diferite tipuri, în funcție de nevoile clientului. Totemul este fixat în pământ prin turnarea unei fundații de beton. Recomandăm să folosiți aceste sisteme de afișaj pentru magazine și districte comerciale care sunt plasate la o distanță considerabilă de traficul de vehicule și pedestru.

TOTEME

AVANTAJE


Totemele standard se caracterizează prin:


➲ Super finisaje metalizate: efecte tip crom, satin, auriu, anodizat etc
➲ Detalii de mare precizie, obâinute prin tăiere computerizată și cuttere rotative
➲ Suprafață durabilă, perfect plană, rezistentă la acte de vandalism

TOTEME DIN BOND

MATERIALE

Totemele noastre pot fi clasificate în funcție de materialele folosite la realizarea lor:

➲ Cu suprafață/suprafețe de plexiglas și profiluri de aluminiu/bond;
➲ Totem cu suprafață/suprafețe de plexiglas și profiluri de metal;
➲ Plăci luminoase cu suprafață/suprafețe de polipropilenă flexibilă (profiluri speciale de aluminiu/bond);
➲ Totem cu suprafețe de alucobond tăiat și plexiglas;
➲ Casete iluminate cu litere volumetrice aplicate.

GAMA DE UTILIZARE

APLICAȚII

Totemele din alucobond sunt special concepute pentru a rezista timp îndelungat sub influența factorilor externi și prezintă rezistență UV, la ploaie și vânt. Pentru a capta atenția totemele au în general cel puțin 2m înălțime.

Recomandate pentru: însemne stradale pentru magazine, supermarketuri și hipermarketuri, malluri, sedii de companii, diferite buticuri, holuri, spitale și clinici, cabinete medicale, spații în care îți desfășoară activitatea mai multe companii.

SUPORT DIN BOND

Alucobond

Alucobond este un material de calitate superioară, atingând nivelul perfecțiunii tehnice și estetice, și este relativ nou, dar din ce în ce mai des utilizat în domeniul construcțiilor industriale și civile. Este un material care poate fi modelat ușor, spre deosebire de cele tradiționale, răspunzând dorințelor arhitecților cu o extraordinară versatilitate, transformând fantezia în realitate prin oferirea libertății creative, datorată procedeului de fixare pe alucobond (i.e. bond)


Materialul bond se prezintă sub formă de plăci realizate din 2 folii de aluminiu cu structură specială, care îi conferă elasticitate, și un centru termoizolant.


Avantajul major al unui asemenea suport îl prezintă încorporarea de materiale ușoare care sunt rezistente și ușor de întreținut, fără să necesite instalarea pe o construcție rezistentă structural. O întrebuințare practică, din ce în ce mai prezentă în zonele urbane, este acoperirea clădirilor noi sau renovate cu plăci mari din materiale compozite. Pe lângă proprietățile extraordinare precum suprafața perfect plată, flexibilitatea, rezistența la foc și greutatea scăzută, bondul oferă de asemenea și o gamă nelimitată de culori.


MODULE LED PENTRU TOTEME

Becurile LED sunt cu până la 70% mai economice, datorită eficienței electrice, decât luminile cu tub fluorescent și cele pe bază de neon.

Deși costurile inițiale de producție sunt mai mici în cazul luminilor fluorescente și cele cu neon,
noi RECOMANDĂM utilizarea dispozitivelor LED deoarece aceleași costuri sunt amortizate în mai puțin de un an datorită facturilor electrice reduse.

Pe lângă multe alte avantaje totemele pot fi utilizate atât în interior cât și la exterior, oferind posibilitatea realizării unor proiecte de o creativitate nelimitată. În multe cazuri luminile sunt complet programabile și afișează o gamă largă de nuanțe.

MODULE LED UTILIZATE

Calitate și rezistență în timp garantate! Sisteme de iluminat eficiente, accesibile la preț mai ales ca litere cutout iluminate!

LUCRĂRI

S.C. SOREL S.R.L. - Din 1991

Contactați-ne

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde rapid!

E-mail: sorelsibiu@gmail.com

Adresă: 44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania

Telefon: (+40) 723 373 380
Faceți clic aici pentru a deschide harta
44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania