-->

AUTOCOLANTE DIN VINIL PERSONALIZATE!

Autocolantele din vinil fac ușoară aplicarea celor mai complexe design-uri pe orice suprafață - mașini, ferestre,podele, pereți, laptop-uri, vitrine etc. Putem realiza autocolante de orice mărime și formă folosind materiale rezistente, ideale pentru aplicarea atât în interior cât și la exterior.

Autocolantele pentru ferestre devin din ce în ce mai populare printre specialiștii în marketing, pe măsură ce societatea avansează spre expresivitate sporită.

Avantajele folosirii autocolantelor în publicitate:

Publicitate rapidă și economică pentru dezvoltarea brand-ului tău;
Publicitate pentru oferte speciale;
Intimitate sporită;
Costuri reduse la permisele de afișaj publicitar;
Foarte eficiente folosite împreună cu alte mijloace publicitare.

Oferim toate tipurile de autocolante ce satisfac toate cerințele tale:
Autocolante pentru ferestre | Autocolante pentru podele | Autocolante pentru pereți | Autocolante specializate


Autocolante pentru ferestre

Mai mult...

Sorel
Autocolante pentru pereți

Mai mult...

Sorel
Autocolante pentru podele

Mai mult...

Sorel
Autocolante pentru vehicule

Mai mult...

Sorel

Autocolantele noastre sunt compuse din următoarele straturi, dinspre partea superioară spre bază:

Un material cu suprafață de hârtie sau film este primul strat al autocolantului. Printarea se realizează pe partea superioară a materialului;
Un strat adeziv este aplicat pe spatele acestui material;
Un strat de acoperire cu eliberare sau din silicon este aplicat pe partea superioară a materialului-suport;
Un strat de hârtie sau film constituie fundalul materialului-suport;
Un circuit RFID (cip și antenă) poate fi inclus în materialul-suport, fie că e din hârtie sau film.

Procesul producției:
Producția în masă a autocolantelor din vinil începe cu role imense de vinil. Materialul este alimentat într-un plotter sau o imprimantă de mari dimensiuni dotată cu cutter, acestea printând imaginea dorită și decupând formele. Elementele grafice sunt create de obicei folosind un software specializat și transmise electronic mașinilor. După ce modelul este tăiat, excesul de vinil de pe coală este eliminat în cadrul unui procedeu denumit "plivire". La final o folie de transfer din hârtie poate fi aplicată pe design-ul din vinil pentru o aplicare ușoară a mai multor litere și forme.

Autocolante pentru ferestre

Autocolantele pentru ferestre sunt o modalitate economică de a crea semne interesante ce captează atenția. Sunt rapid și ușor de aplicat, rezistând un timp îndelungat dacă sunt bine întreținute. Pot fi printate pe ambele părți astfel încât, fie că intră sau ies, potențialii clienți vor vedea mesajul tău.

Autocolante opace pentru ferestre


Materialul de print nu este transparent.

Autocolantele opace obturează vizibilitatea din ambele părți ale ferestrei. Spațiile din semn care nu au printată grafică sunt lăsate un alb opac, în loc de a fi transparent.

Autocolante perforate pentru ferestre


Vizitatorii din exteriorul locației văd grafica, dar nu pot vedea înăuntru (efect numit uneori vedere unidirecțională). Imaginile nu sunt vizibile din interiorul locației, permițându-le astfel persoanelor dinăuntru să vadă cu ușurință afară prin vinilul perforat.

Astfel tot îți poți afișa programul, logo-ul afacerii sau ofertele speciale, în timp ce ai vizibilitate din interior spre exteriorul magazinului. Clienții care se apropie de locația ta vor putea vedea clar autocolantele, dar nu înăuntrul magazinului. Acest lucru este posibil datorită printării pe una dintre fețele unui material perforat cu găurele minuscule.

Autocolante electrostatice

Spre deosebire de tradiționalele autocolante de ferestre sau abțibilde, autocolantele electrostatice nu au o față cu adeziv. În schimb se fixează prin electricitatea statică dintre autocolant și geam. Aceste semne grafice sunt ușor de îndepărtat și reaplicat în diverse situații - astfel numindu-se și autocolante repoziționabile. Deseori sunt utilizate în locații precum în interiorul unui restaurant, poziționate pe vitrine pentru a face reclamă ofertelor sau meniului zilei. Autocolantele statice pot avea de asemenea finisaj transparent sau mat.

Autocolante pentru sticlă cu lipire la interior

Autocolantele pentru sticlă cu lipire pe interior presupun ca autocolantul electrostatic sau de ferestre să fie printat invers, astfel încât să poată fi plasat pe suprafața de sticlă în interiorul locației, cu grafica spre exterior. Este o opțiune extrem de populară pentru cei ce dețin firme mici și chiar proprietarii de case care doresc un indicator orientat spre exterior, dar care să fie protejat de condițiile meteo vitrege prin amplasarea în interior. Program, reduceri și oferte, autocolante de branding și multe altele pot fi folosite astfel. Aplicat la autocolante asta înseamnă că design-ul va fi printat pe spatele autocolantului, astfel încât fața adezivă tot va putea fi aplicată pe partea din interior a sticlei și va fi orientată spre exterior.

Autocolante transparente pentru ferestre


Conturul grafic va fi decupat, astfel încât în exteriorul acestuia nu va exista material autocolant.

Opțiuni decupaj: Decupare cu chenar


Semnul va fi tăiat pe forma designului și va avea în plus un mic chenar.

Opțiuni decupaj: Decupare pe contur


Semnul va fi tăiat urmând exact perimetrul graficii.

Opțiuni decupaj: Vinil tăiat sau inscripționări din vinil


Dacă designul nu este o formă fixă, ci mai degrabă o multitudine de forme individuale, atunci vinilul tăiat sau inscripționările din vinil sunt cele mai bune opțiuni. Aceste fragmente sunt tăiate exact la formă, fără chenar, și apoi pot fi aplicate pe suprafața potrivită ca segmente individuale, nu ca un singur autocolant.Autocolante pentru pereți

Ce sunt autocolantele pentru pereți?


Un autocolant pentru pereți este o fotografie sau un element grafic printate direct pe un material de vinil opac și adeziv. Este folosit un lipici ce permite repoziționarea, astfel încât autocolantul de perete din vinil poate fi îndepărtat, refolosit și repoziționat de multe ori fără a deteriora vopseaua sau rigipsul. Autocolantele pentru pereți pot fi tăiate la formă, oferă opțiuni cromatice nelimitate și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni.Abțibilduri pentru pereți

Abțibilduri personalizate pentru pereți

Abțibildurile repoziționabile din vinil pentru pereți sunt soluția optimă atât pentru decorarea temporară, cât și cea permanentă, a pereților. Putem printa abțibilduri din vinil de orice mărime, formă și culoare.

Abțibildurile de pereți sunt o opțiune tip dezlipește-și-aplică care poate fi ușor utilizată în câteva minute de la deschiderea ambalajului.

Aceste autocolante, cu cerneală rezistentă în timp și la decolorare, vor reprezenta atracția principală a pereților tăi de-a lungul anilor.


Abțibildurile și grafica de pereți sunt realizate dintr-o bucată continuă de material (fie că sunt tăiate la formă sau nu). Sunt ideale pentru modele cu detalii deoarece sunt printate pe vinil, nu tăiate din material.

Repoziționabile și reutilizabile:
Abțibildurile pentru pereți sunt concepute pentru a putea fi aplicate, înlăturate și reaplicate. Vei adora flexibilitatea oferită de abțibildurile pentru pereți personalizabile, cu adeziv suficient de puternic pentru aderarea sigură, dar nu permanentă, de pereți.

Pentru elemente grafice repoziționabile sau abțibilduri care au fundal, abțibildurile pentru pereți sunt cea mai bună soluție.


Citate pentru pereți

Elemente grafice și litere din vinil pentru a insufla viață pereților casei tale!

Oferim citate din vinil pentru pereți, originale precum însăși citatele exprimate, datorită personalizării lor la orice dimensiuni și culori dorești.

Citatele pentru pereți sunt litere, numere și elemente grafice simple, neprintate, ce pot fi lipite de perete folosind folie de transfer. Citatele pentru pereți nu pot fi folosite pentru a printa elemente de design detaliate sau complexe. Totuși acestea permit atașarea formelor, literelor și numerelor individuale pe un perete, în loc de a avea grafica pe o bucată de material continuu.

Citatele pentru pereți sunt semi-permanente, astfel încât odată aplicate nu mai pot fi mișcate sau repoziționate. Deși pot fi înlăturate fără a deteriora vopseaua sau suprafața pereților pe care sunt aplicate, citatele nu mai pot fi reaplicate odată ce au fost date jos.


Disponibile în peste 30 de culori, citatele vor insufla viață în pereții casei tale și vor exprima idei de înțelepciune, dragoste și inspirație.

Realizate dintr-un vinil rezistent, aceste citate se vor transfera ușor pe pereții casei tale, dintr-o singură aplicare.

Fără aplicarea literelor individuale pe pereți, una câte una! Spatele adeziv este suficient de puternic pentru a garanta că vor sta fixate în același loc pe termen lung.


Autocolante pentru pardoseli

Conferim aspect profesional magazinului sau locației afacerii tale prin printarea și aplicarea autocolantelor și materialelor grafice din vinil pentru pardoseli. Aceste autocolante au o grosime de 3,5mm, suficient de rezistente pentru traficul pedestru fără a cauza neplăceri clienților tăi.

Autocolantele noastre sunt antiderapante, astfel încât clienții tăi nu vor aluneca sau cădea pe ele. Aceste materiale grafice pentru pardoseli pot rezista până la 3-5 ani cu ingrijirea corespunzătoare și sunt perfecte pentru reduceri și oferte în magazine, semnalizare direcțională, centre manufacturiere și multe altele.

De asemenea, laminarea va proteja autocolantul de murdărie și îi va menține aspectul frumos indiferent unde îl vei poziționa. Substanțele chimice de curățare și pistoalele de pulverizat, puternice sau abrazive, nu trebuie utilizate pe materialele grafice.

Aplicații:
Exclusiv pentru interior. Recomandat pentru promovarea afacerii și a reducerilor, expoziții cu vânzare, târguri, cafenele, restaurante, semne direcționale, locații manufacturiere, centre de shopping și malluri, arene etc.
Autocolante pentru vehicule

Calitate superioară - Rezistente la intemperii și impermeabile!

Autocolante personalizate, opace pentru mașini

Autocolantele opace pentru mașini îți oferă flexibilitate maximă în ce privește personalizarea afacerii tale sau a vehiculuiu personal. Autocolantele de vinil pot fi aplicate fie direct pe geamurile sau portierele mașinii, fie ca o colantare parțială a vehiculului.

Autocolantele opace pentru mașini sunt realizate dintr-un film polimeric calandrat de culoare albă, cu un adeziv gri, sensibil la presiune ce permite o aplicare rapidă, fără formarea bulelor de aer. Este un material din gama profesională, rezistent atât în interior cât și la exterior.

Cu ingrijire și aplicare corespunzătoare autocolantul de mașină poate rezista în timp până la 5+ ani.

Autocolante personalizate, transparente pentru mașini

Autocolantele transparente pentru mașini se utilizează pentru a adăuga grafică personalizată pe geamurile vehiculului fără a bloca vederea. Deoarece sunt realizate din vinil transparent cu tehnologie patentată a adezivului folosit, și sunt transparente din ambele părți, aceste autocolante reprezintă o modalitate grozavă de a obține acoperire completă a geamurilor ușor și sigur.

Autocolante personalizate, din material cu perforații, pentru mașini

Promovează-ți afacerea sau aplică un design personalizat pe mașina ta folosind autocolantele noastre pentru mașini, realizate la comandă pe material cu perforații. Vinilul adeziv pare opac văzut din exterior fără a compromite vederea șoferului, acest efect fiind datorat micilor orificii special concepute din filmul materialului.

De asemenea, autocolantele cu perforații pentru mașini au un strat suplimentar de laminare transparentă, care previne acumularea murdăriei în porii materialului.

Inscripționare din vinil a mașinilor și camioanelor

Inscripționarea vehiculelor (cunoscută și sub denumirile de inscripționarea mașinilor sau camioanelor) include realizarea de litere, numere și elemente grafice care sunt individual tăiate dintr-o folie de vinil monocromă, groasă de 2mm, și apoi pre-spațiate și așezate pe folie de transfer. Acest procedeu permite aplicarea ușoară, dintr-o bucată, a inscripționărilor autoadezive pe mașina, camionul sau camioneta ta, creând un aspect îngrijit și profesional.

VInscripționarea vehiculelor se pretează perfect pe mașini, camioane, camionete, jeepuri, autobuze, vehicule comerciale, motociclete, motociclete de teren. ATVuri, UTVuri, mașini de curse, vehicule de teren, rulote, tractoare, chiar și pe mașini de tuns iarba. Inscripționarea este potrivită pentru geamuri, precum și suprafețe vopsite și alte zone ale unor asemenea vehicule.

Rezistență UV și impermeabilitate;
Nu deteriorează vopseaua sau geamul;
Proiectat să reziste 6+ ani uzului la exterior, fără a se decolora sau crăpa.


Contactați-ne

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde rapid!

E-mail: sorelsibiu@gmail.com

Adresă: 44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania

Telefon: (+40) 723 373 380
Faceți clic aici pentru a deschide harta
44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania