SPUMĂ PVC / PLEXIGLAS / ALUCOBOND

Litere 3D, volumetrice pentru reclama ta!

LITERE VOLUMETRICE

Putem crea pentru tine litere în orice stil.
Pot fi realizate din plăci de spumă PVC (1-20mm grosime),
plexiglas transparent/alb,
și Alucobond alb, argintiu, auriu sau de culoarea cuprului.

Putem realiza litere de orice dimensiuni, aducând la realitate până și cel mai "nebunesc" proiect al tău.

LITERE DIN SPUMĂ

Producem, cu ajutorul unui sistem computerizat, litere volumetrice, realizate din polistiren extrudat și expandat, cu grosimi între 20 și 200mm. Executăm de asemenea, la cererea clientului, logo-uri pentru companii și diverse alte forme.

➲ Literele pot fi vopsite în diverse nuanțe.
➲ Literele volumetrice simple sunt aplicate direct pe perete sau panou.
➲ Litere volumetrice din plexiglas cu iluminare frontală.
➲ Formele volumetrice pot fi montate atât în interior (mall-uri, magazine, supermarket-uri, cafenele, etc) cât și la exterior (hoteluri, hale, expoziții, sedii de firme, etc).LITERE VOLUMETRICE

Literele volumetrice conferă vizibilitate sporită și un aspect stilat prin efectul lor tridimensional, obținut prin tăiere computerizată. Acest mod de realizare al indicatoarelor este totodată soluția perfectă pentru instalarea pe clădiri localizate în zone protejate, monumente arhitecturale și clădiri cu arhitectură specială. Literele sunt realizate din polistiren extrudat cu structură fină, un material care poate fi vopsit într-o gamă largă de nuanțe, astfel încât aplicațiile sunt practic nelimitate.

Litere 3D

Foarte ușoare, rezistente la apă și extrem de ușor de instalat! Soluția perfectă pentru o gamă largă de aplicații!

LITERE TIP CASETĂ LUMINOASĂPe lângă multe alte avantaje, literele de tip casetă luminoasă pot fi utilizate atât în interior cât și la exterior, oferind posibilitatea realizării unor proiecte de o creativitate nelimitată. În multe cazuri luminile sunt complet programabile și afișează o gamă largă de nuanțe.

MODULE LED UTILIZATE

LITERE 3D ILUMINATE DIN SPATE

B a c k l i t
L i t e r e

LITERE ILUMINATE DIN SPATE

Orice mărime! Orice formă!

LITERE ILUMINATE DIN SPATE

Literele volumetrice pot fi iluminate din spate cu LED-uriLogo litere volumetrice cu bază de PVC, fațadă de plexiglas și iluminare LED din spate

LITERE 3D CU LED-URI

Orice dimensiune! Orice culoare! Orice formă! Extra luminozitate!

Litere cu LED-uri

Literele volumetrice pot fi iluminate cu LED-uri.

LED-urile pot afișa orice culoare datorită dispersiei de apă în interiorul unui spațiu închis ermetic, controlat termic. Realizăm teste de temperatură a luminii și radiații solare, folosind parametrii climatului temperat-continental din țara noastră. La cerere putem aplica pe literele volumetrice un strat transparent de lac UV, pentru un efect vizual special. Sistemul luminos al literelor volumetrice utilizează LED-uri Super Flux, iar capacitatea luminoasă a fiecărei diode variază între 6 și 15lm.LITERE CU LED-URI

Foarte ușoare, rezistente la apă și extrem de ușor de instalat! Soluția perfectă pentru o gamă largă de aplicații, de la litere iluminate până la decorațiuni de interior și chiar pentru mașini. C o durată de viață de până la 50.000 de ore și un consum de 0,5 W/modul, LED-urile sunt recomandate pentru proiectele ce necesită rezistență în timp.
Pe lângă multe alte avantaje, LED-urile pot fi utilizate atât în interior cât și la exterior, oferind posibilitatea realizării unor proiecte de o creativitate nelimitată. În multe cazuri luminile sunt complet programabile și afișează o gamă largă de nuanțe.

LUCRĂRI

S.C. SOREL S.R.L. - Din 1991

Contactați-ne

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde rapid!

E-mail: sorelsibiu@gmail.com

Adresă: 44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania

Telefon: (+40) 723 373 380
Faceți clic aici pentru a deschide harta
44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania