BIG PRINTS . TIPAR FORMAT MARE . LARGE PRINT FORMAT . U.V. PRINT . TIPAR U.V. . NUR EXPEDIO INSPIRATION . TIPAR INALTA REZOLUTIE . TIPAR SUPRAFETE RIGIDE
TLcorner

en de Despre noi

Compania a luat fiinta in anul 1991 in Sibiu, cu capital integral romanesc. Din anul 1997 activitatea firmei s-a orientat si spre reclama - publicitate. De atunci executam diferite reclame, panouri publicitare, bannere, casete si firme luminoase, litere volumetrice, inscriptionari auto, tipar digital, pliante, carti de vizita, etc.

Din anul 2002 am dezvoltat sectorul de tipar digital de mari dimensiuni. In acest moment societatea isi desfasoara activitatea in trei locatii distincte ( sediu departament creatie grafica Sibiu, str. Al. I. Cuza 27 , intr-un spatiu de 400 mp , atelier productie situat in Sibiu, str Dorobantilor 106 spatiu 2000 mp si depozit atelier finisare situat in Cristian str XIII nr 9 600 mp).

Colectivul firmei noastre este alcatuit dintr-o echipa de oameni tineri, deschisi permanent spre nou, capabili sa se adapteze si sa se implice mereu pentru satisfacerea pretentiilor oricarui client.
Acest lucru a facut posibila stabilirea unor relatii si legaturi de afaceri de lunga durata cu firme de renume de pe piata sibiana si nu numai.

Strategia de dezvoltare pe termen lung ne obliga sa avem stocuri permanente, un personal de înalta calificare si o distributie prompta catre toti clientii noştri.

Din aceste motive am incercat sa tinem pasul cu ultimele tehnologii aparute in domeniu, fapt care se reflecta in dotarea cu utilaje si in calitatea produselor si serviciilor oferite.

Sorel poate deveni si partenerul dumneavoastra, sincer şi devotat, motivat de încredere, seriozitate şi dornic de colaborare. Alte detalii despre activitatile noastre gasiti si la www.sorel-design.ro sau www.invitatia.ro


Copyright � 2007 Sorel SRL. Toate drepturile rezervate.

logo Sorel